Üdvözlöm a RevEasy Kft. honlapján!

Szabó Sándor Roland vagyok, a Társaság ügyvezető igazgatója. Közgazdasági egyetemi tanulmányaimat követően közel 10 év közigazgatási vezetői és ellenőrzési tapasztalattal a hátam mögött döntöttem saját gazdasági Társaság alapítása mellett, mivel mindig azt éreztem, hogy a Közszolgálat kulcsa a valódi szolgálat, annak emberközpontú, segítő szerepe, a valódi értékteremtés 

Cégünk fő profiljaként teljes körű belső ellenőrzési szolgáltatást nyújtunk költségvetési szervek és nemzeti tulajdonú gazdasági társaságok részére, valamint támogatjuk a belső kontrollrendszer kialakítását és működtetését. Hiszem, hogy Ügyfeleink számára a magas szakmai minőség mellett a belső ellenőr, illetve az integritás-tanácsadó támogató szerepében hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az általuk vezetett szervezetek magasabb szinten szolgálhassák a társadalmat, működésük eredményesebbé, hatékonyabbá váljon. 

A környezeti kockázatok folyamatos bővülése a szervezetek számára kihívásokat és lehetőségeket egyaránt jelent. A jogszabályi előírásoknak való megfelelés, valamint a szervezetek fejlesztése és a kölcsönös bizalom kiépítése megfelelő szakmai ismereteket, gyors gondolkodást és határozott döntéshozatalt kívánnak. A RevEasy Kft. megoldást kínál a felmerülő problémák független külső szakértő bevonásával történő kezelésére, nem terhelve a szervezet saját apparátusát.

Szabó Sándor Roland