Kovács Ferenc

senior ingatlanközvetítő

Közel 30 évnyi sales-es tapasztalattal rendelkezem, az ingatlanértékesítés területén mintegy 10 éves gyakorlattal. Az üzleti életben sokévnyi tapasztalat mondatja velem, hogy csak akkor jön létre üzlet, ha mindkét fél (Eladó és Vevő egyaránt) győztesnek érzi magát! Azt vallom, hogy az ingatlanszakmában akkor is az igazat kell mondani, ha az nem tetszik az érintetteknek. Személyes hitem hűen tükrözi a RevEasy Kft. jelmondatát – Célunk a megoldás!

Elérhetőség: ferenc.kovacs@reveasy.hu

Kovács

Szabó Sándor Roland

ügyvezető

Képesített ingatlanvagyonértékelőként cégek és magánszemélyek részére végzek ingatlanértékelést, valamint Cégünk befektetői és beruházói Partnereivel a társasházi tetőtér-beépítési és szintráépítési projektek koordinálásával foglalkozom. Elsődleges szempont számomra az Ügyfelek és Partnereink elégedettségének biztosítása, sokévnyi tapasztalat mutatja számomra, hogy kapcsolataink ápolásával és a minden érintett számára pozitív üzlet elősegítésével hosszú távon lehet az ember sikeres. Kollégáimat jó szívvel ajánlom figyelmükbe!

Elérhetőség: sandor.szabo@reveasy.hu

Szabó Sándor Roland

Meleg Tímea

ingatlan szakreferens

Egy ingatlanban benne van egy egész élet, de eljön az idő, mikor már nem tud belőle többet kihozni. Ekkor kezdődik az én munkám! Feladatom, hogy megtaláljam ingatlanja új tulajdonosát, Önnek pedig segítsek a továbblépésben. Addig megyek, míg meg nem találom a legjobb megoldást, bármi legyen is az! Ne nyomja a vállát a megoldás, cégünk jelmondata az én munkámra is jellemző: „Célom a megoldás” !

Elérhetőség: timea.meleg@reveasy.hu

Meleg_kep_kicsi

Rozsnoki Erzsébet

irodavezető

„Egy vállalkozás sikere az iroda hatékonyságán múlik. Rozsnoki Erzsébet vagyok és több évtizedes szakirányú közigazgatásban eltöltött idő és 10 év vezetői tapasztalattal az ügyvezető munkájának adminisztratív támogatásán túl az irodai tevékenység feltételeinek megteremtése és az ellenőrzés a feladatom. Célom a munkatársak elégedettségének és termelékenységének javítása, hogy minden ügyfelünk számára a legjobbat nyújthassuk!

Elérhetőség: erzsebet.rozsnoki@reveasy.hu

Erzsi_kep_kicsi

Kiszer Ozorák Anna

hitelszakértő

„Kiszer-Ozorák Anna vagyok, hitelszakértő. 2014-ben kóstoltam bele a hitelezésbe először, ami aztán szerelem lett első látásra. Végre megérkeztem és megtaláltam a hivatásomat.
Elsősorban lakáshitelekkel, és ehhez kapcsolódóan az elérhető állami támogatásokkal foglalkozom. Az első gondolatoktól, lépésektől egészen a hitelcél megvalósulásának végig kísérem az ügyfeleimet. Munkám igazi szépsége, hogy rengetek új emberrel és különböző élethelyzettel találkozhatok. Fontos számomra a függetlenség, mert így valóban az ügyfeleim lehetőségeinek, igényeinek leginkább megfelelő konstrukció megtalálásával támogathatom (ingatlan)céljaik megvalósulását. Munkám legnagyobb elismerése az ügyfeleim elégedettsége.”

Elérhetőség: anna.kiszer-ozorak@bankmonitorpartner.hu

Kisze_kep_kicsi

Farkas Ádám Tibor

ingatlan szakreferens

„Farkas Ádám ingatlan szakreferens vagyok, mellette gazdasági tanulmányaimat folytatom egyetemistaként. E két szakterületet ötvözve, nem csak értem az ingatlanpiacot, de a mögötte húzódó gazdasági folyamatokat is átlátom. 18 éves koromtól kezdve ingatlanokkal foglalkozom, keressen bizalommal!”

Farkas_kep_kicsi

Korom Tamás

ingatlan szakreferens

„A BGE Pénzügyi és Számviteli Kar jelenlegi hallgatójaként, valamint több éves ingatlanközvetítői és értékesítői múlttal a hátam mögött, tisztában vagyok azzal, hogy ez egy pénzközpontú világ, ahol csak úgy tudsz érvényesülni, ha többet és jobban csinálod, mint más. Én a RevEasy Kft.-nél ezt folyamatos ügyfélkezeléssel és az általam elvégzett profi munkával tudom meglépni. Úgy gondolom, hogy az elégedett ügyfél a jó ügyfél és a mi szakterületünkön ez hatványozottan igaz.”

Tamás_kep_kicsi

Hosu C. Alexander

ingatlan szakreferens

„Otthont keresek nem lakást. Munkám során legfontosabb szempont az, hogy az ember egy
szerethető és meleg otthonra leljen, amit saját magára tudjon alakítani. Emberközpontúságom miatt minden leendő vásárlónak a megfelelő ingatlant szeretném megtalálni!”

Alex_kep_kicsi

Lakatos László

ingatlan szakreferens

„Évtizedes tapasztalattal rendelkezem ingatlanok fejlesztése, adás-vétele területén, így pontosan tudom, hogyan találhatja meg a pénzügyi lehetőségeihez igazodva az ideális ingatlant. Eladásban gondolkodik? Segítek abban, hogyan érje el egyszerűen és költséghatékonyan az Ön által elképzelt legmagasabb árat. Vásárolna? Felkutatom Önnek a legjobb lehetőségeket! Az első találkozástól végig kísérem Önt a teljes procedúrán, hiszen életre szóló döntéseiben segíthetem, a kölcsönös bizalom számomra elengedhetetlen.”

Laci_kep_kicsi