Szolgáltatások

Új építésű és használt ingatlanok értékesítése

Cégünk vállalja új építésű projektek és használt ingatlanok értékesítésének teljes körű lebonyolítását. Csapatunk felkészült kollégái támogatják Önt az ingatlan felmérésétől kezdődően a hirdetési feladatok ellátásán és az ingatlanok helyszíni bemutatásán keresztül az adásvételi szerződés előkészítéséig. Partnereink közül ingatlanjogra specializálódott ügyvédi szolgáltatókat, hitelközvetítésben jártas tanácsadót jó szívvel tudunk ajánlani. A költözés lebonyolítására 30 éves szakmai tapasztalattal ajánlunk költöztető céget. Az ingatlan eladásánál minden felmerülő problémára megoldást tudunk nyújtani Önnek!

Tetőtér beépítési és szintráépítési projektek szervezése és bonyolítása

Közismert probléma, hogy Budapesten sok Társasházi Közösség nem tudja finanszírozni a legszükségesebb felújítási munkálatokat, mivel önerőből szinte lehetetlen, hitelfelvétellel csak jelentős közös költség emeléssel tudják például az elektromos hálózatot, homlokzatot, függőfolyósokat felújítani. A helyi önkormányzati és az állami támogatási lehetőségek sajnos nem elegendők valamennyi ház korszerűsítésére. Segítünk alkalmas, referenciákkal rendelkező befektetői és kivitelezői hátteret találni az Önök igényei szerint! Amennyiben a Társasház lakóközösségében megvan a szándék, kérje Cégünk segítségét a tetőtér hasznosításához, s megvizsgáljuk, hogy a Társasház jogilag és gazdaságilag alkalmas-e fejlesztési célként! Ha igen, segítünk a teljes folyamat végrehajtásában!

Üzlethelyiségek és lakóingatlanok bérbeadása

Budapesten és vidéken egyaránt vállaljuk kiadó lakások, házak, üzlethelyiségek és ipari ingatlanok meghirdetését és bérbeadását. Jogi szolgáltató Partnereink közreműködésével a bérleti szerződések előkészítéséhez is megoldást kínálunk. Befektetői hátterünk saját részre is keres optimális üzleti lehetőségeket.

Ingatlanvagyon értékbecslések készítése

Egyedi megbízás esetén vállaljuk ingatlanforgalmi szakvélemények készítését nem csak az általunk forgalmazott ingatlanok esetén. Vagyonmegosztási egyezségek és szerződések megalapozását szolgálhatják ingatlanvagyon-értékelési engedéllyel rendelkező kollégáink munkái, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

Energetikai tanúsítvány elkészíttetése

Együttműködő Partnereinkkel közösen vállaljuk az ingatlan-adásvételi szerződést jogszabályban előírt módon megelőző energetikai tanúsítvány elkészítését, amely helyszíni szemléjének lebonyolításában, a szükséges adatszolgáltatások és fotódokumentáció elkészítésében segítjük Ügyfeleinket, így Önnek erre sem lesz gondja!